Krimi

Væbnet røveri på tankstation i Aalborg.

En ung mand på 22 år blev onsdag aften truet med pistol og kniv til at udlevere sin mobiltelefon på en tankstation i Aalborg Øst, oplyser Nordjyllands Politi

Den 22-årig mand var ved at støvsuge sin bil på tankstation Circle K på Hadsundvej, da de to mænd antastede ham. Det skete kort efter klokken 22.

To mænd kommer over mod ham, den ene med en pistol i hånden. De siger til ham, at han skal udlevere sin telefon, men den 22-årige nægtede at aflevere sin telefon til de to gerningsmænd, idet han slet og ret ikke troede på, at pistolen var ægte. Hvilket han fortalte de to mænd.

Herefter trak den anden af de to, der ikke havde en pistol i hånden, en mindre kniv og fik udleveret mobiltelefonen, som de så stak af med.

Gerningsmændene flygter til fods og løber i retning af Esbjergparken. Vi har sendt hundepatruljer ud til stedet, som har fundet forurettedes telefon. Den har de enten tabt eller smidt fra sig, fortæller Jesper Sørensen.

Den ene af gerningsmændene, der bar kniven, beskrives som mand, mellemøstlig af udseende og 20-25 år, 175 og 180 centimeter høj og spinkel af bygning. Han havde kort, sort hår, var glatbarberet og bar sort Adidas-trøje og sorte bukser, der stod Adidas på med rødlig skrift.

Den anden, der bar pistolen, var ligeledes en mand, afrikansk (neger) af udseende og 17-22 år, 180-185 centimeter høj. Han havde en sort trøje på - formentlig en hættetrøje. Begge talte dansk under røveriet.


To 17-årige migranter idømt fængsel for voldsomt røveri

To 17-årige migranter er ved Retten i Aarhus blevet idømt otte måneders ubetinget fængsel for et røveri mod en 16-årig dreng, som de overfaldt, inden de tog hans taske med 50 kroner i.

Overfaldet fandt sted i november sidste år på en institution for unge i Aarhus Kommune. Her boede den 16-årige og den ene af de 17-årige.

Den 17-årige lokkede ham ned på sit værelse, hvor en anden 17-årig dreng allerede befandt sig. Sammen overfaldt de to 17-årige den 16-årige dreng med adskillige slag i bl.a. hovedet. Derudover truede de ham med en kniv og råbte, at han skulle betale dem 50 kroner hver uge. De truede desuden med at ”sprætte ham op”, hvis han sladrede til nogen.

I retten blev de desuden dømt for at have tvunget den 16-årige til at kysse deres ben og kortvarigt udlevere sin mobiltelefon til dem. Til sidst tog de den 16-åriges taske, hvor der lå omkring 50 kroner.

Ud over en fængselsdom fik de to dømte også en advarsel om udvisning af landet.

De to 17-årige migranter er tidligere dømt for røveri.


Overfaldet af indvandrepiger

Døgnrapport fra Østjyllands Politi: En 19-årig kvinde parkerede torsdag kl. 17.00 på en parkeringsplads på Bronzealdertoften i Hasle. Da kvinden skulle til at stige ud af bilen, så hun fire piger, der kom gående bagved bilen og så lød der pludselig en høj lyd, der lød som om én af pigerne havde sparket til bilen.

Kvinden har forklaret til politiet, at hun gik ud og konfronterede pigerne, der var på vej væk fra stedet. Det fik én af dem til at vende sig rundt, hvorefter hun gik direkte hen mod kvinden og tog fat i hendes hår, så hun væltede ned på jorden. Herefter slog pigen hende flere gange, mens hun fortsat holdt fast i håret og trak hende hen ad jorden. Mens hun lå på jorden kom én af de andre piger til og begyndte at sparke til hende. Kort tid efter kom en person tilfældigt forbi og fik skilt pigerne ad. Kvinden kom hurtigt op at stå og ville skynde sig væk fra stedet. Inden hun gik truede pigen, der havde slået hende med, at de ville finde frem til, hvor hun boede.

Kvindens far, der var dårligt gående, havde overværet seancen og havde råbt til pigerne, at de skulle stoppe med at slå og sparke. Det havde resulteret i, at han også var blevet slået i ansigtet af én af pigerne. Kvinden kendte ikke pigerne og mente ikke at have set dem før.

Pigerne beskrives som: A – den toneangivende

Mellemøstlig af udseende, 16-18 år, Ca. 170 cm høj og Kraftig af bygning.

Mørkebrunt, langt hår i hestehale, hvoraf den nederste del var farvet blondt, var iført lyseblå cowboybukser

B og C, Mellemøstlig af udseende 16-18 år, Ca. 160 cm høj og kraftig af bygning.

Sort hår i hestehale, Var iført sort tøj

D, Muligvis somalier, 16-18 år, Ca. 180 cm høj og Spinkel af bygning.

Sort hår og en høj pande, var iført beige tørklæde og beige kjortel

Østjyllands Politi vil gerne høre fra eventuelle vidner til overfaldet. Politiet vil særligt gerne høre fra den person, der kom forbi og fik skilt pigerne af. Østjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.


Lørdag den. 27. april, på Vestergade i Aarhus, blev to blev to unge mænd på henholdsvis 19 år og 25 år udsat for overfald. Begge personer er lettere tilskadekomne. Via overvågning fremstod gerningsmanden som en mand, ca. 20-25 år, mellemøstlig udseende, ca. 170 cm høj, iført sort kasket og sort jakke. 


Dansk-spansk aktion mod pirat-tv

VIDEO: Fem er anholdt i omfattende sag om ulovligt IPTV. Aktionen er et samarbejde mellem spansk, engelsk og dansk politi samt Europol. Blandt andet blev fire adresser ransaget i Danmark.

Nationalpolitiet i Spanien har gennemført den største operation i Europa nogensinde mod ulovlig distribution af tv-signaler via IPTV.

Der er tale om en international operation, der er gennemført af Spanien, England og Danmark samt Europol, hvor man har fundet 11 samlinger af servere fordelt over hele verden - nogle af dem havde flere end 44 servere.

Under 'Operación Belenus' blev der gennemført i alt 14 koordinerede ransagninger, hvoraf de otte var i Spanien og de fire i Danmark. Fem personer er anholdt og sigtet for tilhørsforhold til en kriminel organisation, forbrydelser mod copyright, svindel med telekommunikation og hvidvaskning af penge.

Der har været tale om en ret lukrativ forretning, der tillod de anholdte at leve i sus og dus i luksusboliger i Málaga, hvor de kørte i dyre biler.

Ved ransagningen blev der beslaglagt 12 luksusbiler, tre motorcykler, dyre ure, fast ejendom og indefrosset flere bankkonti.

Faktisk anslår politiet, at gruppen har tjent omkring otte millioner euro siden starten af efterforskningen, og siden 2013 har de kanaliseret mere end 1.600.000 euro til virksomheder i udlandet.

På trods af at virksomhederne var spanske, skulle abonnementerne betales til et Gibraltar selskab.

EU

Valget i Spanien i dag søndag den 28. april 2019

Følgende partier opstiller:

PSOE, med 47-årige Pedro Sánchez i spidsen

Ved valget i juni 2016 fik partiet 22,63 procent af stemmerne

Meningsmålingerne: 28-30%

PP, med Pablo Casado

Ved valget i juni 2016 fik partiet 33 procent af stemmerne.

Meningsmålingerne: 20%

Podemos, med Pablo Iglesias

Ved valget i juni 2016 fik partiet 13 procent af stemmerne.

Meningsmålingerne: 12%

Ciudadanos, med Albert Rivera

Ved valget i juni 2016 fik partiet 13 procent af stemmerne.

Meningsmålingerne: 14%

Vox, med Santiago Abascal, udbryder fra PP

Ved valget i juni 2016 var partiet under spærregrænsen

Meningsmålingerne: 14-18%

 


 

Gidseldrama på ambassaden: Kort før Trump skulle møde den kontroversielle Kim Jong-un udspillede der sig et voldsomt drama på den nordkoreanske ambassade i Madrid. Var det CIA og den demokratiske parti der stod bag. Det lykkedes at få stoppet Thrumps fredsproces.

Religionskrig

(KUFFAR) DE VANTRO ER FJENDEN

Det er kendt, at USA er fjende af islam og af muslimer. De originale love for stater, som ikke er muslimske (dar ul islam) eller som ikke har en pagt med muslimerne, er at de er vore fjender. Der skal ikke herske nogen form for tvivl i nogen muslims bevidsthed, at det er jøderne og de kristne, som er fjenden af islam og af muslimerne.

Allah (saws) siger:

De som er vantro blandt bogens folk (kristne og jøderne) skal være I helvedes ild for evigt, de er de værste af alle skabninger” (Koranen sura Bayyinah 6).

Og Allah(saws) siger:

”De som siger at Gud er Jesus, Marias søn, de er vantro (kafir) de skal ikke have nogen form for beskyttelse hvis Allah (saws) beslutter at ødelægge Isa (Jesus) og hans mor Maria og alle folk”(Koranen sura Ma´idah 17).

Allah siger:

”Før krig mod dem, som ikke tror på Allah eller den sidste dag eller på det, som Allah og hans budbringer forbyder” Koranen 9.29)

Folk spørger: ”hvorfor siger du at de vantro er fjenden?” Dette skyldes Allahs (saws) ord ”Kuffar (de vantro) skal for dig være en klar fjende (Koranen 4.101).

På grund af dette koranvers skal vi frygte Allah og stoppe med at kalde de vantro for vore venner. De vantro i USA og England er kafur asslie, de er uden tvivl vore fjender.

Allah (saws) siger. ”Terroriser Allahs fjender og din fjende” (Koranen sura Anfal 60).

Citat islaminfo

<


På grund af uændret sikkerhedstrussel fra IS sympatisører har Syd- og Sønderjyllands Politi i samarbejde PET valgt at aflyse Stram Kurs' demonstration i Sønderborg søndag den 28. april 2019.

Der er åbenbart så mange bøller i Sønderborg at politiet ikke evner at holde orden, uden at aflyse en fredelig demonstration.

 


En schweizisk-britisk mand er idømt ti års fængsel efter dobbeltdrabene på danske Louisa Vestergaard Jespersen og norske Maren Ueland i Marokko, det skriver schweiziske RTS.

Han er ikke dømt for selve drabene. Han er derimod dømt for at have deltaget i en terrororganisation.

Der er tale om en 33-årig konvertit. Dommen bekræftes af hans familie og hans advokat over for det schweiziske medie.

Dansk-spansk aktion mod pirat-tv

VIDEO: Fem er anholdt i omfattende sag om ulovligt IPTV. Aktionen er et samarbejde mellem spansk, engelsk og dansk politi samt Europol. Blandt andet blev fire adresser ransaget i Danmark.

Nationalpolitiet i Spanien har gennemført den største operation i Europa nogensinde mod ulovlig distribution af tv-signaler via IPTV.

Der er tale om en international operation, der er gennemført af Spanien, England og Danmark samt Europol, hvor man har fundet 11 samlinger af servere fordelt over hele verden - nogle af dem havde flere end 44 servere.

Under 'Operación Belenus' blev der gennemført i alt 14 koordinerede ransagninger, hvoraf de otte var i Spanien og de fire i Danmark. Fem personer er anholdt og sigtet for tilhørsforhold til en kriminel organisation, forbrydelser mod copyright, svindel med telekommunikation og hvidvaskning af penge.

Der har været tale om en ret lukrativ forretning, der tillod de anholdte at leve i sus og dus i luksusboliger i Málaga, hvor de kørte i dyre biler.

Ved ransagningen blev der beslaglagt 12 luksusbiler, tre motorcykler, dyre ure, fast ejendom og indefrosset flere bankkonti.

Faktisk anslår politiet, at gruppen har tjent omkring otte millioner euro siden starten af efterforskningen, og siden 2013 har de kanaliseret mere end 1.600.000 euro til virksomheder i udlandet.

På trods af at virksomhederne var spanske, skulle abonnementerne betales til et Gibraltar selskab.

Design by JoomlaSaver